Samenwerken & Co

Lambertuskerk & CO

Wij, van de Lambertuskerk, geloven in samenwerken en in een sterke regionale ontwikkeling en samenwerking. Een succesvol concept kan alleen zo groeien en versterkend werken naar alle bedrijven en ondernemers, COllega’s dus. Daarom zijn wij blij met onze COllega’s op elk vlak.

Techniek en inrichting

Op het gebied van techniek werken we graag samen met Primetime uit Cuijk. Al jarenlang een gewaardeerd COllega , ook voor onze andere locaties. Voor diverse stijlen van inrichtingen zijn zij ook onze partner. Wilt u uw eigen leverancier meenemen dan kan dat met een afkoop.

Verder hebben wij een goede samenwerking met Fraai producties en Succesfull Party.  Allemaal COllega’s die meedenken en de locatie door en door kennen.

Congres en beurzen

Mocht u een kleinschalig congres, symposium of beurs organiseren dan faciliteren wij u graag. Maar bent u met meer dan 300 gasten laat u dan eens inspireren door de COllega’s in de directe omgeving. De ruimtes van Ebben Inspyrium. Een groene locatie met een industrieel karakter en ongekende mogelijkheden tot 5.000 gasten. Wilt u liever een chiquere, theatrale uitstraling, bezoek dan de Cuijkse Schouwburg u vindt hier een theaterzaal tot ruim 600 zitplaatsen en een foyer voor 750 gasten.

Catering

Voor lunch- , diner – of feestcatering hebben wij ook een aantal  partners  o.a. “Lambiek” Catering uit Cuijk. Zij hebben voor elk budget een smaakmakend en verrassend  voorstel.

Luxe en smaak- en spraakmakende diners verzorgt chef-kok Martin Bos, ooit kok van het koningshuis en bij uitstek geschikt voor hoogstaande diners voor kleine gezelschappen. Een zeer inspirerende COllega. Maar vraag ons team gerust en daag ze uit. Wij verzorgen en bemiddelen het van BBQ tot live sushi en van foodcounters tot 9 gangen sitdown diner.

Verblijf

Viert u bij ons uw bruiloft dan is het toch heerlijk dat je na afloop met je hakjes in de hand alleen maar de straat hoeft over te steken en bij Linda’s B&B in een heerlijke boxpring kunt omvallen. Hoe laat jullie ontbijten?? Geen idee, misschien wel pas om twee uur ‘s middags.  Wil je jezelf eens goed verwennen met een privé lodge met jacuzzi op je balkon dan brengen we jullie graag naar Guesthouse de Heide, een unieke beleving. Heb je meer kamers nodig kijk dan eens bij De Bankier in het centrum van Cuijk een andere ondernemende COllega.

Blijft heel je gezelschap dan is er het totaal gerenoveerde Van der Valk in Cuijk. Ook al zo’n prettige COllega. Meldt dat je onze gast bent en je krijgt een leuk presentje. Ook verzorgen wij valet parking vanaf deze locatie.

Weekend

Vindt je onze water- en bosrijke omgeving ook zo mooi en blijf je een paar dagen, huur dan eens een grote zeilboot bij Bij Ceulemans, of ga E biken om de Kraijenbergse plassen. Neem een break bij de Zoete Geest of ga lunchen bij  Romein aan het Water. Voor je diner ga je naar restaurant Smaak of de Proeflocatie in Cuijk, Colori in Grave of  pannenkoeken bij Den Tol in Grave/Velp. Zo veel originele en on ontdekte plekjes in Beers, Linden, Cuijk, Plasmolen, Mook, Groesbeek, het vestingstadje Grave. Ontdek ze zelf en je wordt vanzelf verliefd op deze regio.

Neem contact met ons op